Selecteer een pagina
HOI

De presentatie heeft plaatsgevonden op 7 juli. Ben je benieuwd wat ik heb gemaakt? Laat het me weten, ik leg het graag uit. ūüėÄ

Het is zover…

Na 3,5 jaar full-focus op het ondernemerschap wordt het tijd om mijn studie af te ronden. Sterc heeft me de kans geboden een toffe traineeship te volgen. Het traineeship is een meeloop-traject als digital consultant/strateeg en biedt ook nog eens ruimte om af te studeren. Dikke win dus!

Globale vraag

De globale vraag vanuit Sterc, luidt: Hoe kan Sterc instinct en emotie toepassen bij het maken van een persona?¬Ļ Om hier antwoord op te geven is ontwerpgericht onderzoek verricht met verrassende uitkomsten. Ik kan nu al zeggen dat ik een nieuwe vakgebied heb gevonden dat ik graag toevoeg aan mijn expertise!

OMSCHRIJVING

Om antwoord te geven op de globale vraag heb ik onderzoek gedaan naar emoties, instinct, het beslissingsproces van het brein en het ontwerpproces voor het maken van een persona. Door middel van een analyse en focusgroepen heb ik een methode ontwikkeld om in drie stappen neuromarketing² toe te kunnen passen. 

Opleiding

Het diploma die ik straks in ontvangst mag nemen zorgt ervoor dat ik de titel Bachelor of Science mag dragen. Hiervoor heb ik de opleiding Communication and Multimedia Design gevolgd aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan hier!

¬Ļ Persona:¬†Archetype of ijkpersoon, fungeert als het ware als de perfecte mogelijke eindgebruiker van een product en/of dienst.

² Neuromarketing: Wetenschappelijk onderbouwde techniek die onderzoekt hoe het brein werkt.

WANNEER IS JORDANO AFGESTUDEERD?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)